Rreth nesh

Import-Eksport Cogis Srl është themeluar në vitin 1996 me qëllimin kryesor për të kënaqur nevojat më të madhe të klientëve tanë. Me mbi 500 klientëve në territorin vetëm greqisht (supermarketet, qendrat e shpërndarjes, me shumicë dhe pakicë), ne mund të garantojmë performancë të lartë për:

  • Shpejtësia e ngarkimit dhe shkarkimit
  • Optimization e ngarkimit, duke plotësuar dhe mallrave të lehta nëpër hapësirën ajrore të automjetit, duke optimizuar kostot e transportit
  • Me qëllim të përpunimit në asnjë kohë të siguruar disponueshmërinë e të gjitha produkteve tona
  • Disponueshmëria e komunikimit si të gjithë të punësuarit, të cilët e flasin gjuhën greke, mund të jetë koha reale në dispozicion të konsumatorit për çdo nevojë, duke shmangur kostot shtesë altres 'e përkthyesve dhe / ose ndërmjetësim
  • Kontrolli i Lartë saktësi të mallrave të ngarkuar dhe çmimet e tyre shesin dakord rendin

Shiko kënaqësinë e klientit është qëllimi ynë. Në pak vite Cogis Ltd ka arritur të fitojë njohjen e duhur sidomos në tregun e jashtëm, duke e bërë atë një nga udhëheqësit në industri. Misioni ynë është vlerësuar gjerësisht dhe riconosciutaci tregu është kujdesit ndaj klientit dhe vëmendje në detaje.